top of page

Filmavond met lezing (Rosalind Janssen): WIJZIGING DATA 18/12 -> 13/02!!


Door een onvoorziene kink in de kabel (genaamd Brexit) zijn we helaas genoodzaakt om onze geplande filmavond van 18 december te verplaatsen naar een later tijdstip. We nodigen u daarom allen van harte uit op donderdag 13 februari om het nieuwe Egyptologica jaar in te zetten op onze filmavond met lezing! Voor deze gelegenheid zal de vertoning van Valley of the Kings (1954) ingeleid worden door Rosalind Janssen (Institute of Education, University College London). In haar lezing Hollywood meets Madame Valentino in the Valley of the Kings neemt ze ons mee in het fascinerende leven van actrice en Egyptologe Natacha Rambova (en haar man Rudolf Valentino) en komen we te weten hoe haar Egyptische reizen de filmindustrie beinvloedden.

Meer info op de pagina filmavonden

bottom of page