top of page

23/02 Quiz-time!


De studenten Egyptologie van de KU Leuven zetten in 2023 hun beste beentje voor met een tentoonstelling in de Universiteitsbibliotheek! Van hiërogliefen tot high-tech: 400 jaar onderzoek in Egypte zet het recente onderzoek van de KU Leuven in Egypte in de kijker en contrasteert dit met Egyptologisch onderzoek van de voorbije eeuwen (meer info hierover volgt binnenkort).


Ter promotie van de tentoonstelling organiseren de studenten (in samenwerking met Egyptologica Vlaanderen) ook een quizavond op 23/02. De vragen zullen van uiteenlopend niveau zijn, gaande van inhoudelijk egyptologische vragen tot vragen over popcultuur.

Inschrijving voor de tentoonstellingquiz is gratis en een kleine borrel/versnapering wordt voorzien. De ideale gelegenheid dus om dit mooie initiatief te steunen én om het egyptologische jaar 2023 samen van start te laten gaan! Indien u er graag bij wil zijn, maar liever niet actief deelneemt aan de quiz, bent u uiteraard ook van harte welkom.

De quiz zal doorgaan op donderdag 23 februari om 19u in de Parthenonzaal van het Monseigneur Sencie-Instituut in Leuven (MSI 3.18). Inschrijven kan u via onderstaande link: https://forms.gle/b7E15BhVLQBtrvVu8

We zien jullie graag binnenkort! Georgia Long (voorzitter) Sara en Veerle (organisatoren quiz)

Comments


bottom of page