top of page

Online activiteiten 2020

Beste leden en sympathisanten, We zijn ons ervan bewust dat jullie al sinds lange tijd geen Egyptologica nieuws ontvangen hebben. De Corona-maatregelen hebben ons allen voor onverwachte aanpassingen, obstakels en uitdagingen geplaatst. Maar binnenkort mogen jullie van ons een nieuw programma verwachten, aangepast aan de huidige omstandigheden. We verontschuldigen ons dat u hier lang op heeft moeten wachten, en stellen daarom onze (online) lezingen open voor iedereen, met of zonder lidmaatschap*, tot eind 2020. We kunnen alvast melden dat we ook in 2020-2021 onze cursussen Hiërogliefen inrichten. Om naar uw voorkeuren te peilen en vragen te beantwoorden, organiseren we hierover een info-moment in oktober. U kan zich hiervoor nu al aanmelden via deze link. We hopen van harte dat dit bericht jullie allen in goede gezondheid treft, en dat we elkaar weer gauw (al dan niet virtueel) kunnen ontmoeten! Met hartelijke groeten, Georgia Long Voorzitter Egyptologica Vlaanderen vzw Het Egyptologica-team *leden die al lidgeld betaald hadden voor het jaar 2020, zullen hierover een afzonderlijke e-mail ontvangen. [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

bottom of page