top of page

Schrijf u in voor onze Nieuwjaarsreceptie op 15/02!

Naar jaarlijkse gewoonte heffen wij graag met u het glas op een nieuw (egyptologisch) jaar, en dit met een receptie op 15 februari 2017! Na het succes van de vorige editie laten we nu ook graag de quiz tot die jaarlijkse traditie behoren, en het belooft ook dit jaar weer een gevarieerd programma te worden.

Voor diegenen die er vorig jaar niet bij konden zijn: de quiz is voor IEDEREEN (jong, oud, student, egyptoloog, leek, geïnteresseerde...). U mag de receptie uiteraard ook bijwonen zonder deel te nemen aan de quiz of op de avond zelf aansluiten bij een andere groep. Al een Valentijnsdate? Geen probleem! Neem hem/haar gewoon mee. In het kort: iedereen is welkom!

We vragen alleen dat u zich op voorhand even inschrijft (voor de quizzers indien mogelijk in groepjes tot 4 personen), inschrijven kan via deze link.

Datum: 15/02/2017 om 19u (opgelet gewijzigde datum!)

Plaats: Mgr. Sencie-Instituut, Erasmusplein 2, Leuven

bottom of page