top of page

Valentijnsreceptie en mini-quiz 2018

13/02/2018

Na de afgelopen grijze wintermaanden kijken wij er met volle teugen naar uit u allen te mogen verwelkomen op onze hartverwarmende Valentijnsreceptie! De ideale manier om het nieuwe egyptologische jaar in te zetten en -voor de liefhebbers- om onze MINI-QUIZ mee te pikken. Gezelligheid gegarandeerd! Aarzel dus niet en kom samen met ons het glas heffen op dinsdag 13 februari in de museumzaal van het MSI.

 

Wat? Valentijnsreceptie (met mini-quiz voor de liefhebbers. De quiz is voor iedereen, maar deelnemen is niet noodzakelijk)

Waar? Museumzaal (MSI 02.08), Mgr. Sencie-Instituut, Erasmusplein 2, Leuven
Wanneer? 13/02/2018 om 19u

 

 

Nieuwjaarsreceptie en quiz 2017

14 februari 2017

Na het succes van de vorige editie laten we -naast de borrel- nu ook graag de quiz tot onze jaarlijkse nieuwjaarstraditie behoren! En het belooft ook dit jaar weer een gevarieerd programma te worden.

Voor diegenen die er vorig jaar niet bij konden zijn: de quiz is voor IEDEREEN (jong, oud, student, egyptoloog, leek, geïnteresseerde...). U mag de receptie uiteraard ook bijwonen zonder deel te nemen aan de quiz of op de avond zelf aansluiten bij een andere groep. Al een Valentijnsdate? Geen probleem! Neem hem/haar gewoon mee. In het kort: iedereen is welkom!

 

We vragen alleen dat u zich op voorhand even inschrijft (voor de quizzers indien mogelijk in groepjes tot 4 personen), inschrijven kan via deze link.

 

 

Waar? MSI (Monseigneur Sencie Instituut, Faculteit Letteren, Leuven)

Wanneer? dinsdag 14 februari 2017, om 19u

Nieuwjaarsreceptie en Quiz 2016

12 februari 2016

Naar jaarlijkse gewoonte heffen wij graag met u het glas op het nieuwe jaar! Daarom nodigen wij jullie allen uit voor een gezellige en interactieve nieuwjaarsborrel. Dit jaar pakken we het een beetje anders aan: na de receptie zijn jullie allen ten zeerste welkom om samen met ons te ‘Quizzen like an Egyptian’!

 

Vrees niet, zowel jong als oud en zowel vrienden van Egypte als fervente Egyptologen kunnen aan deze quiz deelnemen. De vragen zijn van verschillend niveau en gaan over verschillende thema’s en over kennis die niet altijd in boeken hoeft neergeschreven te zijn… Professoren zullen niet mee quizzen maar zetelen in de ‘deskundige jury’. Mocht er nog enig spoor van twijfel  zijn, de winnaars nemen ook een prijs mee naar huis!

Deelnemen aan de receptie en quiz is gratis maar we vragen wel dat u zich op voorhand inschrijft (indien mogelijk in groepen van min. 2 en max. 4 personen. Voor de gezelligheid komen, mag uiteraard ook!).

 

Waar? MSI (Monseigneur Sencie Instituut, Faculteit Letteren, Leuven)

Wanneer? vrijdag 12 februari 2016, om 19u

Hoe? stuur een mailtje naar egyptologica@gmail.com

Nieuwjaarsreceptie 2015!

23 januari 2015

Naar -een iets oudere- gewoonte organiseren we in 2015 opnieuw een Nieuwjaarsreceptie! Dit is de ideale gelegenheid om andere leden van Egyptologica te leren kennen en het nieuwe activiteitenjaar in te zetten.

 

Aansluitend op de receptie trakteren we u op "The Mummy", een filmklassieker uit 1932 met Boris Karloff in de hoofdrol.

 

Deelname aan de nieuwjaarsreceptie is gratis. U kan zich die avond wel inschrijven voor onze tombola met enkele, uiteraard Egyptologisch verantwoorde, prijzen in de pot! De opbrengst van de loterij gaat naar de vereniging.

 

Waar? Leuven: Receptie: 7de verdieping van het Erasmusgebouw, Faculteit Letteren / film: Justus Lipsiuszaal, Erasmusgebouw Faculteit Letteren

Wanneer? vrijdag 23 januari 2015: Receptie vanaf 18u30 / film om 20u00.

 

We zijn ons ervan bewust dat Leuven voor sommige leden minder goed bereikbaar is. We kunnen echter maar één nieuwjaarsreceptie organiseren aangezien het de bedoeling is alle leden in één keer bij elkaar te brengen. We hopen daarom toch op een zo groot mogelijke deelname en zullen, naar komende actitiviteiten toe, proberen de locatie wat af te wisselen.

Please reload

bottom of page